Spara med en Avis rabattkod hos GP Rabattkoder

Här hittar du alla aktiva & giltiga Avis kampanjkoder under 2024

Rabattkod

Med Avis kampanjkod får du 10% rabatt på hyrbilar

Visa kod
Utgångsdatum 2024-06-25
10%Rabatt
Verifierad
Rabattkod

Utnyttja en 10% rabatt som expat med Avis rabattkod under ditt besök i Sverige

Visa kod
Utgångsdatum 2024-04-30
10%Rabatt
Verifierad
Rabatt

Just nu sparar du 10% rabatt i AVIS early bird rea

Visa rabatt
10%Rabatt
Rabattkod

Njut av 170 kr rabatt på din nästa hyra när du går med i Avos Preferred med Avis rabattkod

Visa kod
Utgångsdatum 2024-03-11
170 krRabatt
Verifierad

Utgångna AVIS rabattkoder

Rabatt

Hyr en stor elbil från 12295 kr per månad hos AVIS

Visa rabatt
Bara12295 kr
Rabatt

Ska du på skidsemester? Hyr bil hos AVIS och spara 10% på din bokning

Visa rabatt
10%Rabatt

20%

Rabatt

Hyrbilar till en betydligt billigare peng

En av våra mest använda rabattkoder hos Avis var för en rabatt på 20% på alla hyrbilar i Tyskland, Österrike och Schweiz. Våra kunder som befann sig där eller planerade att åka till dessa länder kunde då spara lite extra pengar att lägga på en fin souvenir, god måltid eller en framtida resa. En toppenrabatt som sannolikt kommer tillbaka på ett eller annat sätt.
GÅ VIDARE TILL BUTIKEN

AVIS FAQ

Rabatter från butiker som liknar AVIS

Rabattkod

Studenter får 500 kr rabatt på paketresor med TUI kampanjkod

Visa kod
Utgångsdatum 2024-03-01
TUI
Rabattkod

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få upp till 25% rabatt med en Strawberry rabattkod

Visa kod
Utgångsdatum 2024-03-01
Strawberry
Rabattkod

Med TUI rabattkod får du 150 kr rabatt när du laddar ner appen

Visa kod
Utgångsdatum 2024-03-06
TUI
Rabattkod

TUI kampanjkod ger 5% rabatt på upplevelser

Visa kod
Utgångsdatum 2024-05-01
TUI

Såhär kan du också få rabatt på AVIS hyrbilar:

Spana in AVIS erbjudanden!

Spana in AVIS erbjudanden!

Förutom att hitta AVIS rabattkoder & erbjudanden här kan du även spana in deras flik som heter "erbjudanden". Där kan du hitta olika aktuella kampanjer. Men ta även en titt här hos oss på GP rabattkoder innan du bokar, vi kanske har en exklusiv rabattkod som du bara hittar här!
Norwegian Reward

Norwegian Reward

Avis har ingått i ett samarbete med Norwegian Reward för att ge dig exklusiva fördelar varje gång du behöver en hyrbil.
• 10 % CashPoints på varje uthyrning
• Upp till 15 % rabatt på Avis fritidspriser
• Gratis extraförare varje gå
Kundtjänst

Kundtjänst

Avis har en omfattande kundtjänst och erbjuder flera olika sätt för dig att få hjälp på. Du kan söka på de vanligaste frågorna och svaren, skicka frågor via deras kontaktformulär eller ringa dem direkt. Har du frågorna eller får problem på vägen så har Avis svaren.
Självriskeliminering

Självriskeliminering

Vill du minska oförutsedda kostnader? Hos Avis kan du alltid lägga till en eller flera självriskelimineringar för skada, stöld och vindrutor. Då slipper du självriskkostnader på upp till 7500 kr per skada om olyckan skulle vara framme. Det är ett komplett skyddspaket som ger dig en bekymmersfri resa.

Populära AVIS rabattkoder hos GP Rabattkoder

Beskrivning:Rabatt:Giltig till:
Med Avis kampanjkod får du 10% rabatt på hyrbilar10% Rabatt2024-06-25
Utnyttja en 10% rabatt som expat med Avis rabattkod under ditt besök i Sverige10% Rabatt2024-04-30
Just nu sparar du 10% rabatt i AVIS early bird rea10% Rabatt
Njut av 170 kr rabatt på din nästa hyra när du går med i Avos Preferred med Avis rabattkod170 kr Rabatt2024-03-11
  • Alla (4)
  • Rabattkoder (3)
  • Erbjudanden (1)
  • Verifierade (3)

Så sparar du 40% på hyrbil

Avis rabattkoder om du är medlem i Eurobonus

Det finns en hel del pengar att spara som Avis EuroBonus medlem. Du kan få upp till 40% rabatt samt 1000 extra Eurobonus-poäng. Allt du behöver göra är att:
  • Vara medlem i SAS Eurobonus
  • Ange ditt medlemsnummer
  • Ange din Avis rabattkod (AWD-numret)
  • Visa ditt medlemskort vid bokning

Nu får du billig biluthyrning och du får ofta möjligheten att lägga till en extra förare utan extra kostnad.

Prova Avis Prestige

Drömmer du om en exceptionell körupplevelse? Avis Prestige är för dig som är ute efter det där lilla extra när du hyr bil. Här har du möjligheten att hyra exklusiva bilmodeller med enastående prestanda, som exempelvis Tesla Model S. Testa på att uppleva äkta körglädje och ta reda på vad "living large" verkligen betyder. Priset för dessa modeller är något högre. Men med en Avis rabattkod kan du fortfarande komma billigt undan!

Butiker i samma kategori som AVIS

Air France rabattkod
Booking rabattkod
Hertz rabattkod
Scandic rabattkod
Sembo rabattkod
TT-Line rabattkod
TUI rabattkod
Upplevelse.com rabattkod
VOI rabattkod

Mest populära butiker

Bose rabattkod
Ditur rabattkod
Dyson rabattkod
Gymgrossisten rabattkod
HM rabattkod
Lyko rabattkod
NLYMAN rabattkod
Notino rabattkod
Parfym.se rabattkod
SoffaDirekt rabattkod
Zooplus rabattkod
bonprix rabattkod

Weekend hyrbil

Att ta en weekendsemester eller bara hyra en bil en långhelg med vänner och familjen är näst intill alltid ett skönt avbrott i vardagen. Hos Avis kan du hyra en weekendbil från endast 220 kr per dag. För att kunna ta del av detta fördelaktiga pris så måste du:
  • Boka bilen minst 1 dag innan
  • Hyra den åtminstone under lördag till söndag
  • Hyra bilen mellan 3-5 dagar

Ett tips från oss är att ju större bil du vill hyra desto mer brukar dem kosta, så låt plånboken hjälpa dig välja bil också.
GP RabattkoderFöretagsuppgifter | Om oss | Integritetspolicy | Kontakt | FAQ | Cookies |