Alla erbjudanden på denna sida är annonser

Här hittar du vanligt ställda frågor hos GP Rabattkoder

Rabattkoder, rabatter och erbjudanden

En rabattkod (även kallad kampanjkod, kupong, erbjudandekod eller kupongkod) är en kod som du kan ange i kassan i en webbshop. Med denna kod får du direkt rabatt på din beställning. Det kan vara ett fast belopp eller procent eller till exempel fri frakt. Vanligtvis måste du uppfylla ett antal villkor för att använda en rabattkod, till exempel ett lägsta beställningsbelopp.

För att hitta de bästa eller de mest passande rabattkoderna för dina favoritbutiker kan du använda sökfältet på vår hemsida. Du hittar sökfältet uppe i högra hörnet på vår hemsida. Du behöver bara ange namnet på butiken så ser du automatiskt alla rabattkoder, rabatter eller andra erbjudanden vi har aktiva på sidan. Om det inte finns några sökresultat, kontrollera att du har skrivit namnet korrekt. Om ingen rabattkod dyker upp, finns det för närvarande inga rabattkoder för den önskade butiken.

Gå till butiken du önskar att hitta en rabattkod för. Klicka på den önskade rabattkoden så öppnas en pop-up skärm. Du kopierar rabattkoden genom att klicka på texten som säger "Kopiera rabattkod" till höger. Du kan också välja rabattkod och sedan klicka på ctrl+c. Klicka sedan på gå till butiken varefter du börjat att handla.

Så fort du har fyllt upp din varukorg, går du vidare till betalningen. Här klistrar du in eller skriver i din rabattkod i ett namngivna fält. Om du märker att rabattkoden inte skulle fungera, kontrollera då att den fortfarande är giltig och att villkoren är uppfyllda.

GP Rabattkoder är din bästa vän när det kommer till rabattkoder och besparingar. Vi vet exakt vilka rabattkoder som fungerar och vilka som ger dig högst rabatt och på vad. Även om det inte finns en rabattkod tillgänglig under en period så tipsar vi dig att beställa med rabatt. Med en vanlig rabatt kan du också spara stora summor pengar. Andra exempel av rabatter är fri frakt eller om du är student så finns det studentrabatter att ta del av.

Det kan finnas flera olika orsaker till att en rabattkod inte fungerar. Kontroller först och främst villkoren för rabattkoden. Finns det till exempel ett lägsta ordervärde? Eller gäller rabattkoden endast för utvalda produkter eller varumärken? Om allt är i sin ordning kan du skicka rabattkoden som inte fungerar till oss via vår kontaktsida. Vi kommer då se till att den blir borttagen från webbplatsen.

Har du själv hittat en bra rabattkod som vi inte har på vår hemsida än? Då uppskattar vi verkligen om du förmedlar den till oss. Du kan göra det genom att klicka på "Har du en rabattkod att dela med oss?" på butikssidan. På så sätt hjälper du även andra näthandlare att spara. 

På vår sida hittar du rabattkoder markerade som "exklusiv" eller "verifierade". De exklusiva koderna är rabattkoder som du endast hittar på vår hemsida. De verifierade koderna är rabattkoder som är kontrollerade innan det har lagts upp på vår sida.

Att handla med rabatt är en underbar känsla. Så du fick rabatt när du använde en kod från oss? Då vill vi gärna höra ifrån dig. Efter du har kopierat rabattkoden kommer du bli tillfrågad om koden fungerade. Du kan svara på den frågan med en tumme upp eller ner.

GP RabattkoderFöretagsuppgifter | Om oss | Integritetspolicy | Kontakt | FAQ | Cookies |