Alla erbjudanden på denna sida är annonser

VÅRT ÄNDAMÅL

Välkommen till GP Rabattkoder från Global Savings Group

På Global Savings Group hjälper vi dig att spara pengar varje gång du handlar online. Vi är stolta över att samarbeta med GP.se för att ge dig GP rabattkoder. Våra medarbetare arbetar aktivt med att skapa innehåll tillsammans, och vi strävar efter att dela med oss av de bästa rabatterna och erbjudandena till dig..

VÅR AKTIVITET

Hur vi hjälper dig att spara pengar

På GP Rabattkoder strävar vi efter att vara din följeslagare i sparsamma inköp. Vi uppnår detta genom olika metoder:

Vårt rabattkodsteam på GP Rabattkoder granskar varje ny kod noggrant för att säkerställa dess äkthet och ger ytterligare information om hur den bäst kan användas. Våra algoritmer optimerar ständigt ordningen på rabattkoderna på våra butikssidor, vilket garanterar att du alltid får tillgång till de bästa möjliga rabatterna.

Vi har långvariga och starka relationer med själva varumärkena, med partnerskap som sträcker sig över mer än ett decennium. GP Rabattkoder samarbetar med stora återförsäljare som NA-KD, CDON, Hotels.com, Adlibris och Matsmart.

Genom nära samarbete med våra varumärkespartners strävar GP Rabattkoder efter att erbjuda exklusiva rabattkoder som endast finns tillgängliga på vår plattform. I gengäld hjälper vi handlare att öka sin försäljningsvolym och attrahera nya lojala kunder.

Vi förhandlar fram avtal och rabatter med över 350 handelspartners samtidigt som vi ger dem synlighet för en bred målgrupp genom våra riktade e-postnyhetsbrev, kampanjer och webbplats.

VÅRT STRATEGISKA SAMARBETE

Vårt partnerskap med GP Rabattkoder för att ge dig den bästa servicen

Vårt samarbete med GP Rabattkoder har varit framgångsrikt på många sätt sedan det startades år 2022. Vi startade detta partnerskap för att hjälpa online-shoppare som letar efter att spara pengar på deras köp för varje gång dem handlar online. Tack vare vårt samarbete kan vi upprätthålla en ständig kommunikation med annonsörerna för att förhandla fram de bästa rabattkoderna för alla användare. Själv har Global Savings Group erhållit flera internationella utmärkelser inom affiliate marketing, och dessa framgångar återspeglas även i vårt partnerskap i Sverige.

Med vår kunskap och snabbväxande verksamhet ser vi till att föra samman affiliatenätverk, varumärken, återförsäljare och publicister på nätet. Tack vare detta kan vi erbjuda rabatter som gynnar mängder av kunder varje år. Global Savings Group fortsätter att utmana gränser och förnya sig inom affiliatemarknadsföring. Att skapa nya möjligheter och innovativa lösningar är kärnan i vår verksamhet. Framåt siktar vi på att erbjuda ännu fler nyskapande sparalternativ och lösningar.

Antal år i
20
marknader
Förra året genererade
18.5
miljoner köp
För Black Friday 2023 skapades
25,000
kuponger och erbjudanden
VÅRT EXPERTTEAM

Ekonomiska fördelar sammanställda av branschexperter inom handel och innehåll

Hos GSG har vi ett engagerat och kompetent team som arbetar hårt för att tillhandahålla den bästa möjliga servicen.

Varje dag strävar våra medarbetare efter att erbjuda de mest fördelaktiga erbjudandena och spartipsen som du kan tänkas behöva. Vi samarbetar nära för att säkerställa att vi kan presentera exakta, giltiga och aktuella erbjudanden som du kan dra nytta av för dina butiker.

Fortätta din upptäcktsresa, leta efter de varumärken du älskar och dra nytta av våra mest gynnsamma och lönsamma rabattkoder.

6
anställda i vårt team
Dagligen spenderar vi 3 timmar
på att leta efter rabattkuponger
44302
kuponger skapades för dig förra året
OM OSS PÅ GP RABATTKODER

Sättet vi genererar inkomster på

I många situationer erhåller vi en liten provision från varumärken varje gång någon använder ett erbjudande från vår webbplats för att göra ett köp. Vårt partnerskapsteam samarbetar aktivt med våra återförsäljare och matbutiker för att säkra exklusiva rabatter och erbjudanden och säkerställa att vi alltid kan erbjuda de mest fördelaktiga besparingarna. Det kräver tid, engagemang och intensivt arbete.

Vissa av de samarbetspartners vi har betalar fasta avgifter för att synas i våra annonser, men detta innebär inte att vi främjar godtyckliga erbjudanden. Vi accepterar betalning endast när vi är övertygade om att det är en verkligt fördelaktig besparing. Dessutom inkluderar vi ibland erbjudanden på vår webbplats utan någon ekonomisk ersättning, helt enkelt för att de är för bra för att missa!

Om du behöver hjälp med att hitta det du söker eller vill dela din feedback, tveka inte att höra av dig till oss!

GP RabattkoderFöretagsuppgifter | Om oss | Integritetspolicy | Kontakt | FAQ | Cookies |